fbpx
A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.
Szombat - Vasárnap: Zárva
Telefonszámunk
E-mail címünk
Parliament Medical Center
doctor-icon-vector-11004500

Dr Gubucz István
Neurológus, Aneszteziológus szakorvos

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Neurointervenciós Részlegenek munkatársa,  a Stroke Osztály Szubintenzív Részlegének megbízott vezetője.
Neurológus szakorvosAneszteziológus szakorvos
Neurointervenciós licenszvizsga

Szakmai tapasztalat

  • Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intravascularis és neurointervenciós Osztály

Tanulmányok

Mivel fordulhat hozzá?

Vasculáris neurológia: Stroke, Agyi és nyaki érszűkületek, érelzáródások, keringészavarok, az agyi és a gerincvelői erek rendellenességei, agyi aneurysmák, Gerincbetegségek, Gerinc eredetű fájdalom: törések, vagy degeneratív elváltozások okozta nyaki-, háti-, ágyéki-, keresztcsonti- és farokcsonti fájdalmak.

Bemutatkozás

Kiemelt szakterülete az agyi és a gerinc érhálózatának katéteres technikákkal történő vizsgálata és kezelése, valamint a gerincet érintő degeneratív, vagy onkológiai betegségek, és fájdalom szindrómák minimál invazív terápiája.Széleskörű gyakorlattal rendelkezik a szakterületén, Magyarországon egyedüliként a neurológia, az aneszteziológia és intenzív terápia szakorvosa, neurointervenciós specialista.

Online időpontfoglalás