fbpx
A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.
Szombat - Vasárnap: Zárva
Telefonszámunk
E-mail címünk
Parliament Medical Center

Aktuális akciónk:

TELJES KARDIOLÓGIAI SZŰRŐVIZSGÁLATI CSOMAG

25.000 Ft

A szűrőcsomag tartalma:

– 12 elvezetéses EKG-vizsgálat
– szívultrahang-vizsgálat
– vérnyomásmérés
– szakorvosi konzultáció

 

Akciónk az 2020. április 30-ig lefoglalt időpontokban történő vizsgálatokra érvényes!

Szeretne időpontot kérni Parliament szakorvosához?

Töltse ki a mézőket, hogy felkereshessük Önt.

Testünk mozgatórugója a szívünk, ezért minden rezdülésére figyelnünk kell!

A szív- és érrendszeri megbetegedések napjaink társadalmának egyre gyakoribb kórképei. A kardiovaszkuláris megbetegedések között kiemelendő a szívinfarktus, a stroke, a koszorúér-betegség és a szívelégtelenség.

Kialakulásukban közel 300 rizikófaktor játszhat szerepet, mint például a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, túlsúly, mozgásszegény életmód, dohányzás, öröklött hajlam, vagy pedig a stressz. Sokáig tünetmentesek, egészen a legutolsó szakaszig, amikor váratlanul bekövetkezik a súlyos következményekkel járó esemény. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk a megelőzésre; egy kis odafigyeléssel, egészségesebb életmóddal, rendszeres szűrővizsgálatokkal és megfelelő kezeléssel elkerülhetjük, hogy nagyobb baj történjen.

A Parliament Medical Center komplex kardiológiai szűrőcsomagjában foglalt vizsgálatok célja – melyet most kedvezményes áron kínálunk -,  hogy a szív- és érrendszeri megbetegedéseket olyan korai állapotban fedezzük fel, amikor azok még panaszt, tünetet nem okoznak, így kezelésükkel akár egy komolyabb szívprobléma kialakulása is megelőzhetővé válik.

Teljes kardiológiai szűrőcsomagunk a következő vizsgálatokat tartalmazzák:

 

12 elvezetéses EKG-vizsgálat: az önmagában is diagnosztikai értékű EKG (elektrokardiográfia) szívünk elektromos aktivitását vizsgálja, amely során a papírszalagra rajzolt görbék alakjából kapunk átfogó képet szívünk működéséről. Segítségével olyan betegségekre derülhet fény, mint a szívizomkárosodás, szívritmuszavar, szívkoszorúér betegség, szívinfarktus, vagy a tüdőembólia. A vizsgálat nem igényel előkészületet és teljesen fájdalommentesen történik.

Szívultrahang-vizsgálat: a képalkotó eljárás során mozgóképet kapunk a szív szerkezeti felépítéséről, mely alapján vizsgáljuk a szívüregeket, az azokat határoló falakat, a billentyűket és a szívburkot. Sugármentes, kíméletes és megbízható eljárás. Szívultrahang-vizsgálattal ábrázolható a szívburokban felszaporodott folyadék, az infarktus utáni falmozgási zavarok, hegesedések, a vér áramlása és az esetleges vérrög a szív valamely üregében.

Vérnyomásmérés: A vért szívünk pumpálja az artériákba, ahonnan eljut a mindent behálózó hajszálerekig. A vérnyomási értéket a nagy artériákban mérjük, a kapott értékek alapján pedig megállapítható, hogy páciensünk neme, kora és fizikai állapota szerint tapasztalható-e bármilyen kóros elváltozás. A szisztolés vérnyomás a szív pumpálásakor mérhető érték, a diasztolés pedig a két szívverés közötti. A vérnyomás elvégzése előtti fél órában nem szabad dohányozni, kerülendő az alkohol, valamint a koffein és taurin tartalmú ételek és italok fogyasztása, ugyanis ezek az anyagok befolyásolhatják az eredményt.

Szakorvosi konzultáció: Személyes konzultáció a Parliament Medical Center tapasztalt, nemzetközileg elismert szakorvosával, amely során a páciens részletes kiértékelést és szükség esetén professzionális kezelési javaslatot kap.

Szeretne időpontot kérni Parliament szakorvosához?

Töltse ki a mézőket, hogy felkereshessük Önt.

Online időpontfoglalás