fbpx
A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.
Szombat - Vasárnap: Zárva
Telefonszámunk
E-mail címünk
Parliament Medical Center

SZAKORVOSAINK

A beteggyógyítás során fontos a legmodernebb eszközök használata, hiszen az új megoldásokkal tehető még hatékonyábbá az orvosi munka. Ami azonban ennél is fontosabb, azok az orvosok. Azok az emberek, akik annak szentelték életüket, hogy gyógyítsák embertársaikat. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hogy velünk dolgoznak, ismerje meg őket Ön is.

Prof. Dr. Gellér László

Kardiológus szakorvos, belgyógyász szakorvos, Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinika Kardiológiai Tanszék tanszékvezető helyettese, az Elektrofiziológiai Labor valamint az Egynapos Kardiológiai Osztály vezetője, a Magyar Kardiológusok Társasága Tudományos Bizottságának Elnöke.

istvandr

Dr. Habil. Hartyánszky István

Semmelweis Egyetem Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinika profilvezető szívsebész szakorvosa, egyetemi docens.

Dr. Balogh Attila Álmos

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet idegsebész szakorvosa, az Intézet Gerincsebészeti Centrumának tagja, a Semmelweis Egyetem Idegsebészeti Tanszékének oktatója, PhD.

Dr. Balogh Attila Béla

Dél-pesti Centrumkórház Országos Haematogiai és Infektológiai Intézet Neurológia ( volt Szent István Kh ) főorvosa . Eszméletvesztéses és epilepsziás betegek, továbbá EEG vizsgálatok szakambulanciájának vezetője. Neurológus szakorvos, pszichiáter szakorvos, klinikai neurophysiológia szakorvosa, epilepszia szakértő.

Dr. Nagy Klaudia Vivien

Semmelweis Egyetem Városmajori Szív és Érsebészeti Klinika, Végzettség: Általános Orvos, Kardiológus szakorvos.

Dr. Szegedi Nándor PhD

Kardiológia szakorvos, Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika.

Dr. Nagy Anikó Ilona PhD.

Kardiológus szakorvos, szívultrahang specialista a Semmelweis Egyetem adjunktusa, a Karolinska Intézet senior kutató munkatársa, a Karolinska Egyetemi Kórház szakorvosa.

dr.Sallo-Zoltan-kardiologia-square-min-400x400

Dr. Salló Zoltán

Kardiológus szakorvos, elektrofiziológus (szívritmuszavar specialista),
Európai Aritmológiai Társaság (EHRA) elektrofiziológiai licenc vizsga.

Dr. Misik Ferenc

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet agy- és gerincsebész idegsebész szakorvosa, az Intézet Gerincsebészeti Centrumának tagja, a Semmelweis Egyetem Idegsebészeti Tanszékének oktatója.

Dr. Sáró Enikő

Dél-pesti Centrumkórház Országos Haematogiai és Infektológiai Intézet Neurológiai Osztálya, a Sclerosis Multiplex Centrum vezetője. Neurológus szakorvos.

doctor-icon-vector-11004500

Dr. Gubucz István

Neurológus szakorvos, aneszteziológus szakorvos, Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Neurointervenciós Részlegenek munkatársa,  a Stroke Osztály Szubintenzív Részlegének megbízott vezetője.

doctor-icon-vector-11004500

Dr. Czipp Attila

Kardiológus szakorvos, belgyógyász szakorvos.

Pal_Abrahaerrm_2019

Dr Ábrahám Pál PhD

Egyetemi adjunktus, osztályvezető helyettes: Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinika Egynapos Kardiológiai Osztály, kardiológus- és belgyógyász szakorvos.

Szeretne időpontot kérni Parliament szakorvosához?

Töltse ki a mézőket, hogy felkereshessük Önt.

Online időpontfoglalás