fbpx
A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.
Szombat - Vasárnap: Zárva
Telefonszámunk
E-mail címünk

Szakorvosaink

A beteggyógyítás során fontos a legmodernebb eszközök használata, hiszen az új megoldásokkal tehető még hatékonyábbá az orvosi munka. Ami azonban ennél is fontosabb, azok az orvosok. Azok az emberek, akik annak szentelték életüket, hogy gyógyítsák embertársaikat. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hogy velünk dolgoznak, ismerje meg őket Ön is.

Prof. Dr. Gellér László

Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika osztályvezető, egyetemi tanár, tanszékvezető-helyettes

Dr. Balogh Attila Álmos

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet agy- és gerincsebész idegsebész szakorvosa, az Intézet Gerincsebészeti Centrumának tagja, a Semmelweis Egyetem Idegsebészeti Tanszékének oktatója, PhD.

Dr. Buhmiler Kornélia

Neurológus szakorvos, stroke subintenzív részleg, stroke osztály, stroke team tagja

Dr. Nagy Klaudia Vivien

Semmelweis Egyetem Városmajori Szív és Érsebészeti Klinika, Végzettség: Általános Orvos, Kardiológus szakorvos

dr. Szegedi Nándor

Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika

Dr. Balogh Attila Béla

Szent István kh osztályvezető főorvosa. 2007 óta ugyanott a klinikai neurophysiológiai és epileptológiai munka irányítását végzem.

dr. Sáró Enikő

Minden általános neurológiai kórkép diagnosztikája, ill. kezelése, kiemelten a Sclerosis Multiplex és a neuroimmunológiai kórképek.

Szeretne időpontot kérni Parliament szakorvosához?

Töltse ki a mézőket, hogy felkereshessük Önt.