fbpx
A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.
Szombat - Vasárnap: Zárva
Telefonszámunk
E-mail címünk
Parliament Medical Center
Első lépés

Kapcsolatfelvétel. Időpont egyeztetés

Az időpont egyeztetés történhet az online időpont foglaló rendszerben, telefonon a + 36 20 990 8000 telefonszámon, vagy a weblapon található üzenetküldő szolgáltatáson keresztül, mely az info@pmed.hu email címre érkezik. Kollégáink itt legkésőbb 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az adatok kitöltésénél kérjük figyeljen a pontosságra, hogy elérhessük Önt.
A rögzített időpontról a rendelést megelőző napon kap egy SMS értesítést az Ön által megadott telefonszámra,  melyben megtalálható a cím, és a rendelés időpontja.
Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzen,  nem szükséges előbb érkeznie. Amennyiben a már foglalt időpontra mégsem tud megérkezni, kérjük tájékoztassa kollégáinkat a +36 20 990 8000 számon, vagy az info@pmed.hu email címen, hogy számolni tudjunk távolmaradásával. Köszönjük szépen együttműködését!
Parkolás az utcán lehetséges, mely fizetős. Ennek díja óránként 525 Ft ( parkolási kódja 0502)
Rendelőnkben lehet készpénzzel, kártyával fizetni, illetve Egészség Pénztári számlátis kiállítunk.
parliament medical center prof. dr. gellér lászló - dr. balogh attila szakrendelés
Online időpontfoglalás