fbpx
A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.
Szombat - Vasárnap: Zárva
Telefonszámunk
E-mail címünk

Szakrendeléseink

A Parliament Medical Centerben a felsorolt szakrendeléseket veheti igénybe.
Vegye fel a kapcsolatot szakdoktorainkkal, akik várják Ön-t is szeretettel és odafigyeléssel.

Neurológiai szakrendelések

A neurológiai (idegrendszeri) eredetű problémák sokszor mindennaposnak tűnnek és nem is jut eszünkbe, hogy orvoshoz kellene fordulni. Ezen területhez tüneteihez tartoznak többek közt a fejfájás, szédülés, alvás- és emlékezetzavarok, zsibbadások és a publikum által ismert epilepsziás megbetegedések, Parkinson-kór. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk Önnek.

Idegsebészet szakrendelések

Milyen betegségekkel foglalkozik?
Agydaganat, porckorongsérv, gerincsérv, csigolya elcsúszás sebészi kezelése, gerinc daganat, agyi ér rendellenességek

Kardiológiai szakrendelések

Szív- és érrendszerrel foglalkozó szakterület. Ritmuszavarok a koszorúerek-, szívbillentyűk betegségei és rendellenességei, magas vérnyomás betegségek, valamint a szívizom és szívburkok gyulladásos megbetegedései a kardiológia körébe tartoznak.

Ismerje meg
szakorvosainkat is

Büszkék vagyunk kollégáink orvosszakmai munkásságára, amelyet mind Magyaroszágon, mind külföldön elismernek. A Parliament Medical Center számára nagyon fontos a felkészültség, orvosaink kutatási munkássága, valamint a szakmai előmenetel.

a