Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Kapcsolatfelvétel. Időpont egyeztetés

Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Kérem, hogy a gyors és pontos ajánlattétel és a zökkenőmentes kapcsolattartás érdekében mindenképp adjon meg telefonos elérhetőségét.

Az időpont egyeztetés történhet az online időpont foglaló rendszerben, telefonon a + 36 20 990 8000 telefonszámon, vagy a weblapon található üzenetküldő szolgáltatáson keresztül, mely az info@pmed.hu email címre érkezik.
Kollégáink itt legkésőbb 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az adatok kitöltésénél kérjük figyeljen a pontosságra, hogy elérhessük Önt. A rögzített időpontról a rendelést megelőző napon kap egy SMS értesítést az Ön által megadott telefonszámra, melyben megtalálható a cím, és a rendelés időpontja.

Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzen, nem szükséges előbb érkeznie. Amennyiben a már foglalt időpontra mégsem tud megérkezni, kérjük tájékoztassa kollégáinkat a +36 20 990 8000 számon, vagy az info@pmed.hu email címen, hogy számolni tudjunk távolmaradásával. Köszönjük szépen együttműködését!